De slimme belegger: 5 eigenschappen voor succes op de financiële markt

In de complexe wereld van beleggen vragen we onszelf vaak af: “wat onderscheidt een slimme belegger van de rest?” De praktijk leert ons dat succesvol beleggen niet alleen draait om het begrijpen van markttrends en cijfers, maar ook om het omarmen van een aantal kwaliteiten die de basis vormen voor een duurzaam financieel succes. 

De voordelen van een samenwerking tussen makelaar en financieel adviseur

Het kopen of verkopen van een woning is een belangrijke stap in je leven. Of je nu als doorstromer op zoek bent naar een nieuw huis of als starter voor het eerst de vastgoedmarkt betreedt: het proces kan overweldigend zijn. Des te fijner dat je terug kunt vallen op je makelaar en een financieel adviseur. 

Hypotheek meeverhuizen naar een nieuwe woning

Verhuisplannen?! Wist je dat de mogelijkheid bestaat dat je jouw huidige lage rente misschien wel behoudt? Wanneer je als doorstromer gaat verhuizen, kan de verhuisregeling een belangrijke rol spelen bij het regelen van je financiering. In deze blog gaan we dieper in op hoe de verhuisregeling werkt, wanneer je hiervoor in aanmerking komt en welk voordeel het biedt.

Blog

Maandelijks schrijven wij voor een blogartikel met handige tips of actualiteiten.