Zakelijke financieringen

Zakelijke financieringen

Als ondernemer wil je groeien. Om bij je nieuwe doel te komen, heb je vaak een investering nodig. Denk aan een nieuw bedrijfspand, een verbouwing of de nieuwe inrichting van je bestaande pand. Welke zakelijke financieringen heb jij nodig? Vaes Finance helpt je graag!

De 5 meest gekozen financieringsvormen

Elke investering is anders, dus kun je ook kiezen uit veel manieren om die te financieren. De 5 meest gangbare financieringsvormen op een rij:

1. Lease

Financial lease is een aantrekkelijke manier om meteen eigenaar te worden van je investering en de kosten daarvoor te spreiden over een langere periode. Financial lease kun je zien als een lening voor bedrijfsmiddelen, zoals voertuigen en machines of apparaten. Het bedrijfsmiddel is in deze vorm zelf het onderpand, je betaalt dit terug met een vast maandbedrag aan rente en aflossing.

2. Zakelijke lening

Verwacht je eenmalige, grote uitgaven voor langlopende investeringen, bijvoorbeeld bij de aankoop van een eigen bedrijfspand of bij een bedrijfsovername? Dan kan een zakelijke lening een goede oplossing zijn. Met deze bedrijfsfinanciering beschik je meteen over het leenbedrag dat je nodig hebt en betaalt dat bedrag met rente terug volgens een afgesproken looptijd. En zit het mee, dan kun je vaak een percentage vergoedingsvrij aflossen.

3. Krediet

Wil je op elk moment geld beschikbaar hebben voor kortlopende investeringen, bijvoorbeeld om debiteuren te betalen, voorraad in te kopen of werkkapitaal achter de hand te hebben? Met een zakelijk krediet kun je een vrij opneembaar bedrag afspreken voor extra financiële ruimte. Je betaalt dan maandelijks rente over het opgenomen bedrag en een deel aflossing en servicekosten.

4. Zakelijke hypotheek

Wil je onroerend goed financieren, bijvoorbeeld je bedrijfsgebouw of een pand om te verhuren? Dan kan een zakelijke hypotheek interessant zijn. Dat is een zakelijke lening met een langere looptijd, vaak maximaal 20 jaar. Als onderpand voor de financiering geef je een hypothecaire inschrijving op het vastgoed.

5. Crowdfunding

Heb je ook al eens aan een alternatieve financiering gedacht? Crowdfunding is daar een voorbeeld van. In deze vorm kun je via een online platform aandacht vragen aan investeerders die geld beschikbaar willen stellen voor jouw idee of plan. Je gaat dan dus zelf actief, of met een platform, aan de slag om deze investeerders te werven en zo je financiering rond te krijgen.

Andere vormen van zakelijke financiering

Afhankelijk van jouw onderneming, je doelen en wensen, kun je ook de volgende zakelijke financieringen overwegen. De financierings-experts van Vaes Finance adviseren je daar graag in.

  • Factoring
  • Bankgarantie
  • Familiaire lening
  • Microkrediet
  • Lening van een investeerder

sfeer2

Reviews

sfeer
Zakelijk groeien begint met goed advies

Zakelijk groeien begint met goed advies

Elke onderneming is anders, dus vragen je zakelijke investeringen om een goed advies dat bij jouw organisatie past. Het wagenpark van een transportbedrijf ziet er anders uit dan dat van een accountantskantoor. En de investeringen van een zzp-er vragen om andere financiering dan die van een mkb-er of grootbedrijf. De specialisten van Vaes Finance kijken graag met je mee welke zakelijke financieringen aan te bevelen zijn voor jouw specifieke situatie. Meteen regelen? Plan een afspraak!

Vraag het Vaes Finance.

Wil je meer weten over zakelijke financieringen?
Bel met 0181 -745 030 of mail naar info@vaesfinance.nl. We helpen je graag!

Stuur ons een berichtje

Benieuwd hoe jij je zakelijke plannen het best kunt financieren?

Wij denken graag met je mee. De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend.

Contact us