Bedrijfsfilm

Jouw financiële huishouden altijd op orde

Dé adviseur voor jouw hypotheek, verzekeringen en pensioen.

Jouw financiële administratie, zoals jouw verzekeringen of de hypotheek: het zijn van die zaken die je gewoon goed op orde wilt hebben. En dat begrijpen wij. Elke situatie is uniek, daarom krijg je bij ons geen standaardadvies. Op basis van jouw wensen en doelstellingen voor de toekomst maken wij een voorstel op maat. Wil je liever eerst weten met wie je aan tafel zit? Dan maken wij graag kennis.

Victor van den Handel

Victor van den Handel

Partner / Financieel adviseur

Premies, kleine lettertjes of honderden verschillen: verzekeringen regelen is een hoop werk. Laat het daarom maar aan ons over. Als onafhankelijke partij gaan wij altijd op zoek naar de beste optie voor jouw situatie. En dat doen we zoals jij dat wilt: bij ons op kantoor of bij je thuis. 

We hebben het altijd over later, maar wat als later helemaal niet zo goed is als nu? Je wilt toch hetzelfde blijven besteden. Het hebben van een goed pensioen is daarom ontzettend belangrijk. Van kapitaalopbouw tot pensioentekorten: wij geven je een kijkje in de toekomst.

De ene hypotheek is de ander niet. En terwijl de een zweert bij een annuïteitenhypotheek, kiest de ander liever voor een lineaire variant of zelfs een aflosvrije versie, als dit bij jouw situatie past. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, en dat laten we je graag zien. Wij helpen je met al jouw hypotheekzaken.

Reviews

Nieuwbouw

Wij zijn partner van
nieuwbouwproject:


Wat is slimmer: sparen of een vermogen opbouwen?

Financiële zekerheid is voor sommigen een belangrijk doel in het leven. Hoe fijn is het als je "ook op je oude dag" het leven kunt leven zoals je dat altijd hebt voorgesteld. 

Als ondernemer wil je groeien. Om bij je nieuwe doel te komen, heb je vaak een investering nodig. Denk aan een nieuw bedrijfspand, een verbouwing of de nieuwe inrichting van je bestaande pand. Welke zakelijke financieringen heb jij nodig? Vaes Finance helpt je graag!

Je onderneming betekent veel meer dan werk. Het geeft betekenis aan wie je bent, aan je klanten en -als je ze hebt- je medewerkers en zelfs aan de maatschappij. Het is je heden en je toekomst. Met de juiste zakelijke verzekeringen voorkom je ongewenste financiële verrassingen.

In 5 stappen naar jouw best passende financiering

Iedere dag doen wij ons uiterste best om betrouwbaar en deskundig financieel advies te geven. Hoe ziet zo'n financieringstraject eruit?

Meer hulp nodig?

Wij zijn altijd persoonlijk betrokken: Chris, Victor, Daniel, Jan Willem, Lisa, Quinty, Robin, Britt en Corrie.