Partners

Partners

Bij Vaes Finance treden we op als onafhankelijke partij en adviseren we over hypotheken, verzekeringen en pensioenopbouw. Wij zijn de best beoordeelde adviseurs van Zuid-Holland en dat willen we graag zo houden. Maar dat bereik je niet in je eentje. Daarom werken we samen met de beste businesspartners van de regio.

Onze business partners zijn een onmisbare schakel voor ons succes. Door de samenwerking van projectontwikkelaar, makelaar en financieel adviseur bereiken wij een optimaal resultaat voor onze klanten.

HD Groep

Een professional in het vastgoed die zich 100% inzet voor een circulaire economie. Met elkaar en met partners in de bouwketen. Met eigen ontwikkelaars, architecten en projectmanagers onder één dak werken zij integraal en efficiënt.

De Makelaars

De Makelaars heeft een vestiging in Rotterdam en Zoetermeer. In 2010 is De Makelaars gestart. Zij houden van helder en simpel: da’s duidelijk.

City Beats

De Makelaars heeft een vestiging in Rotterdam en Zoetermeer. In 2010 is De Makelaars gestart. Zij houden van helder en simpel: da’s duidelijk.

BO Wonen

Een projectontwikkelaar met een persoonlijke aanpak, een bevlogen partij die alles op alles zet om bouwprojecten te realiseren. De aanpak van BOwonen kenmerkt zich door energie, creativiteit en een open blik gericht op kansen.

Sens Real Estate

Sens Real Estate is projectontwikkelaar van binnenstedelijke locaties. Zij geloven dat steden nog veel aan kwaliteit en kracht kunnen winnen. Zij transformeren plekken waar mensen graag willen verblijven.

Amvest

Amvest is investment manager én ontwikkelaar van woningen en woongebieden in Nederland. Zij willen bijdragen aan goed functionerende wijken, waar mensen lang en met plezier wonen. Dit doen zij door ontwikkelen en beleggen hand in hand te laten gaan.

Stebru

Sinds 2005 ontwikkelt en bouwt het familiebedrijf Stebru alle soorten vastgoed, van commercieel tot zorgwoningen. Stebru versterkt altijd het ritme van de stad of wijk.

TW3

TW3

TW3 staat voor Toegevoegde Waarde. En dat is precies wat zij doen: makelaardij, strategie en marketing. Een verbindende factor tussen bouwbedrijf, projectontwikkelaar, financieel adviseur en klant.

Kompas Makelaars

Al meer dan 35 jaar is Kompas Makelaars marktleider in de regio Spijkenisse. Het bedrijf behaalt mooie successen door slim in te spelen op het zoekgedrag van potentiële kopers.

Stad & Land

Stad & Land NVM Makelaars gaat voor de hoogste opbrengst in alle prijsklassen. Dankzij hun grote netwerk brengen ze koper en verkoper snel met elkaar in contact.  

Heijmans

Dit beursgenoteerde bedrijf realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Heijmans staat bekend om de voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit. 

Zondag ontwikkeling

Zondag Ontwikkeling heeft meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van omgevingen waar bewoners een ‘thuisgevoel’ ervaren. Het bedrijf kenmerkt zicht door innovatie, kwaliteit en duurzaamheid.