Partners

Partners

Bij Vaes Finance treden we op als onafhankelijke partij en adviseren we over hypotheken, verzekeringen en pensioenopbouw. Wij zijn de best beoordeelde adviseurs van Zuid-Holland en dat willen we graag zo houden. Maar dat bereik je niet in je eentje. Daarom werken we samen met de beste businesspartners van de regio.

Onze business partners zijn een onmisbare schakel voor ons succes. Door de samenwerking van projectontwikkelaar, makelaar en financieel adviseur bereiken wij een optimaal resultaat voor onze klanten.

NU Projectontwikkeling

NU Projectontwikkeling realiseert als project- en gebiedsontwikkelaar woningen, leefomgevingen & commercieel vastgoed.

Blauwhoed

Blauwhoed is een marktmakende ontwikkelaar. Zij richt zich op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. In diverse plaatsen in en rondom de Randstad werkt Blauwhoed aan projecten, transformaties, eigen concepten en initiatieven. 

Stebru

Sinds 2005 ontwikkelt en bouwt het familiebedrijf Stebru alle soorten vastgoed, van commercieel tot zorgwoningen. Stebru versterkt altijd het ritme van de stad of wijk.

TW3

TW3

TW3 staat voor Toegevoegde Waarde. En dat is precies wat zij doen: makelaardij, strategie en marketing. Een verbindende factor tussen bouwbedrijf, projectontwikkelaar, financieel adviseur en klant.

Kompas Makelaars

Al meer dan 35 jaar is Kompas Makelaars marktleider in de regio Spijkenisse. Het bedrijf behaalt mooie successen door slim in te spelen op het zoekgedrag van potentiële kopers.

Stad & Land

Stad & Land NVM Makelaars gaat voor de hoogste opbrengst in alle prijsklassen. Dankzij hun grote netwerk brengen ze koper en verkoper snel met elkaar in contact.  

Heijmans

Dit beursgenoteerde bedrijf realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Heijmans staat bekend om de voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit. 

Zondag ontwikkeling

Zondag Ontwikkeling heeft meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van omgevingen waar bewoners een ‘thuisgevoel’ ervaren. Het bedrijf kenmerkt zicht door innovatie, kwaliteit en duurzaamheid.  


Van Leeuwen Makelaardij

Van Leeuwen Makelaardij staat bekend om een klantgerichte manier van werken met brede expertise. Ze zijn niet voor niets een begrip in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht.