Om je bij thuis te voelen

Om je bij thuis te voelen

Hypotheekadvies op maat

Wil je een hypotheek oversluiten of ben je op zoek naar een nieuwe hypotheek voor bijvoorbeeld nieuwbouw? Geen enkel huis is hetzelfde en geen enkele situatie is identiek. Samen bekijken we jouw situatie: spaargeld, schulden, inkomen en wat je wilt terugzien in een financiering. Bij ons op kantoor, of bij je thuis. Vervolgens ontvang je van ons een hypotheekadvies op maat. Gebaseerd op jouw wensen, kiezen we uit meer dan twintig geldverstrekkers de beste optie voor jouw situatie.

Aankoop woning

Een huis koop je niet zomaar. Zo kan je starten met het opstellen van een lijst met alle eisen waar jouw toekomstige woning aan moet voldoen. Hoeveel kamers moet het hebben, wil je een opknapper of kies je toch voor nieuwbouw? Misschien ben je zelfs al verliefd geworden op een huis en heb je helemaal geen wensenlijst. Hoe dan ook, wij helpen je graag met het financiële plaatje om jouw woning te kopen. Nadat we inzichtelijk hebben gemaakt hoeveel je kunt lenen, bespreken we diverse voorstellen op basis van jouw wensen en dienen we hypotheekaanvraag in die bij jou past.

Verkoop woning

Het verkopen van een woning gaat verder dan alleen een bod accepteren en verhuizen. Zo is er de aflossing van jouw hypotheek, mogelijke afkoop of voortzetting spaarproduct, beëindiging van diverse verzekeringen, en nog veel meer. Ook kan de verkoop van een pand eventuele fiscale gevolgen met zich meebrengen, bijvoorbeeld als je een huis verkoopt uit een erfenis. Het kunnen frustrerende zaken zijn die veel tijd opslokken. Bij Vaes Finance maken we deze ingewikkelde zaken weer gemakkelijk. We helpen je graag met de financiële status en de afwikkeling bij de verkoop van een woning.

Verhogen hypotheek

Een eigen huis is nooit af. Misschien krijg je gezinsuitbreiding, voldoet jouw woning niet helemaal meer aan jouw eisen of wilt jouw de woning verduurzamen met zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp. In dat geval zal je extra geld nodig hebben voor een verbouwing of verbetering. Om deze financiële middelen vrij te maken, kan je jouw hypotheek verhogen. Er zijn verschillende manieren om jouw hypotheek te verhogen en de keuze hangt af van jouw financiële situatie. Als onafhankelijke adviseur brengen we jouw financiële status in kaart en adviseren we je over de meest geschikte optie.

Hulp van een expert

Een hypotheek hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Wil je meer weten wat je kunt met jouw huidige of nieuwe hypotheek? Of wil je geld vrijmaken door jouw hypotheek te verhogen? We staan voor je klaar!

Bel mij terug

Laat ons contact met je opnemen om jouw vragen en mogelijkheden te bespreken.

Contact us
Chris Vaes

Chris Vaes

Directeur / Financieel adviseur

Wij geven advies:

  • Bij aankoop van een woning
  • Bij verkoop van jouw woning
  • Bij het einde van jouw rentecontract
  • Bij het oversluiten van jouw hypotheek
  • Bij het verhogen van jouw hypotheek
  • Bij het aflossen van jouw hypotheek
  • Bij echtscheidingen

Hoe weet je wat je kunt lenen?

Wij helpen je om inzichtelijk te maken wat je kunt lenen. Maar waar wordt dit bedrag eigenlijk op gebaseerd? Daar kan Victor je meer over vertellen!

Meer hulp nodig?

Hypotheek Sfeer 1
Hypotheek Sfeer 2