Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Je onderneming betekent veel meer dan werk. Het geeft betekenis aan wie je bent, aan je klanten en -als je ze hebt- je medewerkers en zelfs aan de maatschappij. Het is je heden en je toekomst. Met de juiste zakelijke verzekeringen voorkom je ongewenste financiële verrassingen en verzeker je het voortbestaan van jouw onderneming. Welke verzekeringen heb jij nodig? Vaes Finance helpt je graag!

De 5 meest afgesloten zakelijke verzekeringen

Er zijn veel verschillende ondernemingen, dus ook veel soorten zakelijke verzekeringen. De 5 meest gangbare bedrijfsverzekeringen op een rij:

1. Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Vaak heeft het een enorme impact op je onderneming als je als ondernemer langdurig uitvalt, zeker als je zzp'er bent. Kun je die financiële klap opvangen? En zo ja, voor hoe lang? Wat als je je werk daarna niet meer kunt doen zoals je dat nu doet? Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering dek je je persoonlijke risico's af als je arbeidsongeschikt raakt. Er is veel mogelijk, vraag het ons gerust!

2. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bij veel zakelijke ongelukjes kun je als bedrijf aansprakelijk gesteld worden door de tegenpartij. Denk aan schade die jij of een medewerker veroorzaakt aan een laptop, een klant die een been breekt door jouw gladde vloer of ziek wordt door jouw product. Met een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven dek je de risico's af op schade aan spullen van anderen die jij, een medewerker of jouw producten veroorzaakt en persoonlijke (letsel)schade en productaansprakelijkheid.

3. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Stel, je maakt een fout. Kan dat in jouw werk grote financiële gevolgen hebben? Vaak is dat het geval als je klanten adviseert. Een verkeerd advies kan financiële schade opleveren voor je klant. Maar ook andere soorten fouten kunnen betekenen dat een project vertraging oploopt, met een vervelend prijskaartje als gevolg. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf en je onderneming voor de financiële gevolgen van beroepsmatige fouten.

4. Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Als ondernemer werk je gelukkig natuurlijk vaak fijn samen met je klanten, leveranciers en medewerkers. Maar een conflict kan altijd ontstaan, ook als je het niet verwacht. Denk aan een klant die niet betaalt of ontevreden is, of een leverancier die niet volgens afspraken levert. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering dek je de kosten af voor juridisch advies en kun je in veel gevallen een rechtszaak voorkomen.

5. Bedrijfsgebouwenverzekering

Heb je een bedrijfspand, of meerdere? Dan is dat kostbaar eigendom - niet alleen materieel gezien. Want als je bedrijf door schade aan je bedrijfsgebouw tijdelijk moet sluiten, heb je te maken met kosten voor het herstellen en reinigen. Met een bedrijfsgebouwenverzekering verzeker je de financiële risico's op schade aan je bedrijfspand door onder andere brand, inbraak of storm. Voor de kosten voor het stilvallen van het bedrijf is er de bedrijfsschade verzekering.

Andere zakelijke verzekeringen

Afhankelijk van jouw onderneming, je situatie en je risico's, kun je ook de volgende zakelijke verzekeringen overwegen. De verzekeringsexperts van Vaes Finance adviseren je daar graag in.

 • CAR / Montage verzekering
 • Transportverzekering
 • Cyberverzekering
 • Glasverzekering
 • Inventaris- en goederenverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Zakelijke autoverzekering
 • Verkeersschadeverzekering
 • Werknemersschadeverzekering
 • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
 • Milieuschadeverzekering
 • Verzuimverzekering
 • Zorgverzekering collectief

sfeer2

Reviews

sfeer
Zeker ondernemen begint met goed advies

Zeker ondernemen begint met goed advies.

Elke onderneming is anders, dus vragen je zakelijke verzekeringen om een goed advies dat bij jouw organisatie past. Een zzp'er kan zich anders verzekeren dan een bedrijf met personeel. Ben je veel onderweg, dan kun je je transport en vervoer verzekeren. Een kostbare inventaris vraagt ook om extra verzekering. De specialisten van Vaes Finance kijken graag met je mee welke zakelijke verzekeringen aan te bevelen zijn voor jouw specifieke situatie. Meteen regelen? Plan een afspraak!

Vraag het Vaes Finance

Wil je meer weten over zakelijke verzekeringen?
Bel met 0181 -745 030 of mail naar info@vaesfinance.nl. We helpen je graag!

Stuur ons een berichtje

Benieuwd hoe jij je bedrijf het best kunt verzekeren? Wij denken graag met je mee.

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend.

Contact us