Laat niets aan het toeval over

Laat niets aan het toeval over

Verzekeringen

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, auto, overlijden, arbeidsongeschiktheidsverzekering en nog veel meer: maak je hier geen zorgen over! Dat regelen wij voor je. Wij maken een voorstel op basis van jouw wensen en doelstellingen en vergelijken dit met jouw huidige verzekeringen. Bij Vaes Finance adviseren en bemiddelen we bij alle soorten verzekeringen. Wij weten wat er loopt en zorgen dat alles perfect geregeld is. En heb je schade of moet je gebruik maken van een verzekering? Dat bel je ons gewoon op. Wij doen de rest. 

Inboedelverzekering

Inbraak, brand, storm, lekkage of simpelweg pech: schade kunnen we soms gewoon niet voorkomen. Een inboedelverzekering is daarom altijd een goed idee. Je zult er de kapotte of gestolen spullen niet door terugkrijgen, wel ontvang je financiële hulp om het te vervangen of te repareren. Wat de situatie ook is, het komt altijd ongelegen. Niemand zit te wachten op stapels papierwerk of van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Een contactpersoon waar je rechtstreeks mee kan schakelen, is daarom wel zo prettig. Geef ons een belletje en wij regelen het!

Aansprakelijkheidsverzekering 

Je bent op bezoek bij vrienden en stoot de dure camera van tafel. Of jouw pup heeft in een seconde tijd een kussen van hen vernield: het zal je maar gebeuren. Gelukkig kan je in dit soort situaties terugvallen op jouw aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt alle schade die door jou of jouw huisdier aan anderen wordt toegebracht. Bij Vaes Finance treden we op als tussenpersoon voor jou en de verzekering. Wel zo makkelijk: wij regelen de schade, jij hoeft alleen nog maar sorry te zeggen tegen jouw vrienden.

Autoverzekering 

Geen enkele auto mag onverzekerd de weg op in Nederland en je moet minimaal in het bezit zijn van een WA-verzekering. Maar wie lang gezocht en gespaard heeft voor een favoriete auto, is daar natuurlijk extra zuinig op. Zeker bij het duurdere segment, raden we aan om een uitgebreidere autoverzekering te kiezen. Wij helpen je met het selecteren van een verzekering die het beste bij jou past. En heb je  per ongeluk wel een keer een paaltje geraakt? Geen probleem, stuur ons een berichtje en wij lossen het op.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering 

Hoewel iedereen denkt dat het voor een ander van toepassing is, komt arbeidsongeschiktheid vaker voor dan je denkt. 1 op de 7 mensen is (deels) arbeidsongeschikt. Zo kan je onverwachts ziek worden of een ongeluk krijgen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, stel jouw toekomst veilig met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dankzij deze verzekering kan je altijd jouw hypotheek blijven betalen en dus in jouw geliefde huis blijven wonen. Samen bekijken we jouw wensen en adviseren vervolgens een dekking en maatschappij die het beste past bij jouw situatie.

Hulp van een expert 

De bovenstaande verzekeringen zijn slechts een kleine greep uit alle verzekeringen waar we je mee kunnen helpen. Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd hoe goed je verzekerd bent? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!


Bel mij terug

Laat ons contact met je opnemen om jouw vragen en mogelijkheden te bespreken.

Contact us
Lisa Pot

Lisa Pot

Relatiebeheerder

Wij bemiddelen bij:

  • Woonhuis / inboedel
  • Aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand
  • Autoverzekering
  • (Doorlopende) reis-annulering
  • Motor & Boot
  • Overlijden
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Werkloosheid

Wanneer ben je voldoende verzekerd?

Laat niets aan het toeval over! Maar hoe weet je of je voldoende verzekerd bent? Dat kun je aan ons overlaten. Chris vertelt je waar je allemaal aan kunt denken.

Meer hulp nodig?

Verzekeringen Sfeer 3
Verzekeringen Sfeer 2
Verzekeringen Sfeer 1