Om het later ook zo goed te hebben

Om het later ook zo goed te hebben

Pensioen

Ook al lijkt het nog zo ver weg: een goed pensioen opbouwen is belangrijk voor een fijn leven. Iedereen wil toch later net zo genieten als nu? Met een gedetailleerd oog kijken we graag naar jouw pensioen. Ben je bang dat je een pensioentekort hebt? Dan gaan we dat oplossen. Dat doen we het liefst zo persoonlijk mogelijk, face to face. We komen daarom bij je thuis wanneer je dat wilt. Overdag en zelfs in de avonduren.

Een goed pensioen, een fijn leven

Wie heel z'n leven hard heeft gewerkt om te kunnen genieten van een goed bestaan, wil dat na z'n werk ook blijven doen. Je bent immers gewend geraakt aan een levensstijl en het zou fijn zijn als je dat op dezelfde manier kunt voortzetten. En daar is geld voor nodig. We hoeven je dus vast niet uit te leggen hoe belangrijk het is om vroegtijdig een pensioen op te bouwen. Wat we je wel kunnen vertellen, is dat wij jou helpen met het inzichtelijk maken van jouw pensioen. Hoe sta je er nu voor? En wat is er nodig om zo te blijven leven als je nu doet? Laat ons jouw financiële zaken onder de loep nemen en je weet precies hoe jouw pensioen eruit kan zien.

Pensioentekort(en)

We gaven het net al aan: als je stopt met werken, wil je er net zo warmpjes bij zitten als nu. Sterker nog, misschien nog wel beter. Na een leven lang ploeteren, ben je wel toe aan genieten van jouw vrije tijd. Om die dingen te doen waar je vroeger geen tijd voor had. Maar wat als blijkt dat je dan minder te besteden hebt dan je oorspronkelijk dacht? Zo'n pensioentekort (ook wel pensioengat genoemd) kan behoorlijk roet in het eten gooien. Gelukkig zijn er vaak mogelijkheden om zo'n tekort (tijdig) op te lossen. Wij helpen je graag verder, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kapitaalopbouw in lijfrenteproducten

Je kunt op verschillende manieren pensioen opbouwen. Een van die manieren is door te investeren in lijfrenteproducten. Je betaalt dan de verzekeraar/bank eenmalig of periodiek een premie. Door de jaren heen bouw je een aanzienlijk bedrag op, dat periodiek wordt uitgekeerd zodra je stopt met werken. Er zijn verschillende lijfrenteproducten en niet elke variant is geschikt voor jouw situatie. Wij treden op als onafhankelijke adviseur en geven je advies over het lijfrenteproduct dat het beste bij je aansluit.

Hulp van een expert

Hoewel het internet er vol mee staat, kan de informatie over het opbouwen van een pensioen zware materie zijn. Wil je weten hoe jouw financiële situatie eruitziet over een aantal jaar? Of ben je bang dat je een pensioentekort hebt? Neem contact met ons op en wij maken het inzichtelijk.

Bel mij terug

Laat ons contact met je opnemen om jouw vragen en mogelijkheden te bespreken.

Contact us
Victor van den Handel

Victor van den Handel

Partner / Financieel adviseur

Wij geven advies:

  • Pensioen in het algemeen
  • Pensioentekort(en)
  • Kapitaalopbouw in lijfrenteproducten
  • Kapitaalopbouw op spaar- en beleggingsrekeningen
  • Kapitaalopbouw als zelfstandig ondernemer

Wat kan je doen met je overwaarde?

Je hebt een overwaarde als er een gat ontstaat tussen de mogelijke verkoopwaarde en je hypotheek. Je kunt hier niet enkel van profiteren wanneer je gaat verhuizen, maar er zijn meer opties. Hoe profiteer je van je overwaarde? 

Meer hulp nodig?

Pensioen Sfeer 3
Pensioen Sfeer 1
Pensioen Sfeer 2