Een verbouwing financieren

Een verbouwing financieren?

Een eigen huis is nooit af. Misschien krijg je gezinsuitbreiding, voldoet jouw woning niet helemaal meer aan jouw eisen of wil je  jouw woning verduurzamen met zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp. In dat geval zal je extra geld nodig hebben voor een verbouwing of verbetering. Om deze financiële middelen vrij te maken, kan je jouw hypotheek verhogen.

Wat voor effect heeft verduurzaming op je hypotheek?

Klopt het dat je een lagere hypotheekrente krijgt als je een duurzaam huis koopt? Wendy legt je uit waar je allemaal aan kunt denken bij het verduurzamen van je huis.

Sluit een extra hypotheek af

Woon je naar je zin?Heb je geen behoefte om te verhuizen, maar wel om te verbouwen? Misschien die nieuwe keuken, badkamer of uitbouw? Er is meer mogelijk dan je denkt.  Je kunt namelijk een tweede hypotheek afsluiten en met het geld dat daarmee vrijkomt de verbouwing uitvoeren. Wij kijken graag mee naar de opties en berekenen voor je wat dit maandelijks extra gaat kosten.

Direct verbouwen na verhuizing

Een nieuw huis gekocht en moet er geïnvesteerd worden in een verbouwing? Dit kun je vooraf al meenemen in de aanvraag van je financiering. Wanneer je een taxatie laat uitvoeren, dan dien je de plannen voor de geplande verbouwing door te geven. Op basis van de berekening van de taxateur kan er meer geld vrijkomen voor de verbouwing.

Doorlopend krediet

Heb je niet direct al het extra geld nodig, omdat je nog niet precies weet hoeveel geld je nodig hebt of is het een kleine verbouwing? Dan kan een doorlopend krediet handig zijn. In dit geval betaal je enkel rente over het opgenomen gedeelte. Is dit een oplossing voor jou? Wij kijken graag mee.

Reviews

Direct contact

Heb je een vraag of wil je meer weten?
0181 -745 030

Reviews

Neem contact op voor meer informatie

Benieuwd hoe jij je verbouwing het beste kunt financieren?
Wij kijken graag met je mee.

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. 

Contact us