Onze adviseurs aan het woord

Het laatste nieuws voor u geselecteerd.

Het afsluiten van een hypotheek is niet zomaar iets. Het kan de eerste keer zijn dat  je een woning koopt, maar denk ook aan gunstige voorwaarden voor het oversluiten van je huidige hypotheek. En wat komt er eigenlijk allemaal extra bij kijken wanneer je een nieuwbouwwoning koopt?

Uiteraard leggen wij alles graag persoonlijk aan je uit en begeleiden wij je door het gehele traject. Maar misschien vind jij het wel fijn om van te voren al iets te weten over het traject en de mogelijkheden. Hieronder vind je een reeks met korte kennisvideo's waarin allerlei zaken rondom je hypotheek alvast worden toegelicht. 

Je zoekt een woning. Wat nu?

Wanneer je een zoektocht start naar een nieuwe woning, is het handig om te weten wat je kunt lenen. Hoe kom je hierachter en hoe ziet dit traject eruit? Dat vertelt Wendy je in deze video.

Hoe weet je wat je kunt lenen?

Wij helpen je om inzichtelijk te maken wat je kunt lenen. Maar waar wordt dit bedrag eigenlijk op gebaseerd? Daar kan Victor je meer over vertellen!

In 5 stappen naar jouw best passende financiering

Iedere dag doen wij ons uiterste best om betrouwbaar en deskundig financieel advies te geven. Hoe ziet zo'n financieringstraject eruit?

Het financieringstraject van een nieuwbouwwoning

Wij zijn gespecialiseerd in het afsluiten van hypotheken voor nieuwbouwwoningen doordat wij veel met vaste partners samenwerken. Wat is er anders dan wanner je een hypotheek voor een bestaande woning afsluit? Wij vertellen het je.

Wanneer ben je voldoende verzekerd?

Laat niets aan het toeval over! Maar hoe weet je of je voldoende verzekerd bent? Dat kun je aan ons overlaten. Chris vertelt je waar je allemaal aan kunt denken.

Wat kan je doen met je overwaarde?

Je hebt een overwaarde als er een gat ontstaat tussen de mogelijke verkoopwaarde en je hypotheek. Je kunt hier niet enkel van profiteren wanneer je gaat verhuizen, maar er zijn meer opties. Hoe profiteer je van je overwaarde?

Wat voor effect heeft verduurzaming op je hypotheek?

Klopt het dat je een lagere hypotheekrente krijgt als je een duurzaam huis koopt? Wendy legt je uit waar je allemaal aan kunt denken bij het verduurzamen van je huis.

Neem contact op voor meer informatie

Vragen, opmerkingen of simpelweg even kennismaken?
Laat jouw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.

We zijn er voor jou!

Contact us