Profiteren van de historisch lage rentes

Profiteren van de historisch lage rentes?

Misschien is dit voor jou wel hét moment om je hypotheek over te sluiten. Dit kan interessant zijn om lagere maandlasten te genereren. Vaak is dit aan de orde wanneer de actuele hypotheekrente een stuk lager is dan de rente die je op dit moment betaalt. 

Hoe weet je wat je kunt lenen?

Wij helpen je om inzichtelijk te maken wat je kunt lenen. Maar waar wordt dit bedrag eigenlijk op gebaseerd? Daar kan Victor je meer over vertellen!

Inzicht in je kosten en besparingen

Je goed laten adviseren is belangrijk. Voordat we kijken naar de mogelijkheden gaan we samen de kosten en besparingen inzichtelijk maken. Welke hypotheekvorm heb je nu? Welke rentepercentages zijn nu van toepassing? Wat zijn je maandelijkse lasten? Uiteraard adviseren wij alleen om een hypotheek over te sluiten wanneer het voor jou ook gunstig is.

Terugverdientijd

Wat gaat het je maandelijks schelen en wanneer heb je de kosten terugverdiend? Uiteraard komt er bij het oversluiten van een hypotheek meer kijken. Zoals de advieskosten voor je adviseur, maar ook de taxateur die je woning moet waarderen. Is het voor jou wel interessant om over te sluiten? Wij gaan graag samen met jou op ontdekkingstocht. Hierbij is het eerste gesprek gratis, waardoor je niet direct kosten maakt.


Reviews

Reviews

Neem contact op voor meer informatie

Benieuwd hoe jij je verbouwing het beste kunt financieren? Wij kijken graag met je mee.

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. 

Contact us