Wilgenplantsoen

Wilgenplantsoen

In het levendige Oude Noorden tussen de Zwaanshals en de Vletstraat ligt aan het Wilgenplantsoen de locatie voor het samenbouwprojectCPO Wilgenplantsoen. Dat is bestemd voor mensen die verder willen kijken dan de gangbare woningbouw waar alles standaard is. Er is veel ruimte voor specifieke wensen en voorkeuren. Wonen op maat in een ontspannen sfeer, en dat midden in de stad.

Het project bestaat uit 11 woningen rondom een opgetilde groene binnentuin met daaronder de stallingsgarage. De statige parkhuizen op de kop, aan de Vletstraat, zijn vier lagen hoog en de straathuizen in de Vlethoek en Vijlkapperstraat zijn drie lagen hoog. Alle woningen hebben een privé-buitenruimte op de eerste verdieping aan de tuin.

Bij CPO Wilgenplantsoen bepaal je zelf hoe je wilt wonen en deel je het maakproces samen met je nieuwe buren. Er wordt geen winst gemaakt, omdat er geen projectontwikkelaar deelneemt. Je betaalt alleen wat de woning daadwerkelijk kost. In een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) worden toekomstige bewoners lid van een vereniging van opdrachtgevers. Zij zijn opdrachtgever van het bouw- en ontwikkelproces.

Wilgenplantsoen

In samenwerking met:

Dutch Mortgage Specialist Dutch Mortgage Specialist