Bosvilla's Blijdorp

Bosvilla's Blijdorp

Wonen op een monumentale buitenplaats midden in de Randstad? Dat kan straks in het nieuwbouwproject Bosvilla’s Bijdorp! Op deze historische plek worden 11 riante woningen gebouwd rond een sfeervolle natuurlijke oase. Een eigen gemeenschap, midden in de natuur op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Voorschoten. Een unieke woonomgeving waar de architectuur met beige gemêleerde bakstenen, verduurzaamd hout en prachtige rieten daken, volledig in balans is met de omgeving. 

De woningen zijn duurzaam, toekomstbestendig en ontwikkeld met oog voor de natuur. Gelegen aan de rand van het bos, rond een gemeenschappelijke groene brink, springen de riante woningen ontworpen door Van Egmond Architecten direct in het oog. De materialisering is van een zeer hoogwaardig niveau. Hierbij kun je denken aan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en riet. Aan de achterzijde van de woning tref je een zonwering van houten lamellen die een extra luxe, landelijke uitstraling geeft.

Met een woningoppervlakte vanaf circa 165 m², geniet je van opvallend veel ruimte. De grote raampartijen in het ontwerp zorgen voor veel licht en bieden een prachtig uitzicht. Kijk via het terras aan de achterzijde uit op het hooilandschap en aan de voorzijde op het bos en de levendige oase die de groene brink je biedt.

Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen met een energielabel A+++. De vele vooraf ontworpen opties maken dat je het karakter van je woning verder kunt bepalen, wat mogelijk een hoger energielabel kan betekenen.

lees meer

In samenwerking met:

Bosvilla's Blijdorp : Bosvilla's Blijdorp
Bosvilla's Blijdorp : Bosvilla's Blijdorp