De nieuwbouwwoning van je dromen financieren? Zo helpt Vaes Finance je op weg.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komen vaak nét even andere zaken kijken dan wanneer je een bestaande woning koopt. Hoe navigeer je door zo’n proces, en hoe ga je om met financiële uitdagingen?

De nieuwbouwwoning van je dromen financieren? Zo helpt Vaes Finance je op weg.

Er komen veel dingen te pas bij het aankopen van een nieuwbouwwoning, zoals dubbele woonlasten die een nieuwbouwwoning met zich meebrengt, de nieuwe leennormen van 2024 en alle voorwaarden en opties van verschillende financieringsmogelijkheden. Gelukkig staan we bij Vaes Finance - specialist in nieuwbouwfinancieringen - voor je klaar met onafhankelijk, duidelijk en eerlijk advies. Wij werken met vaste partners en zijn nauw betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten. Om je alvast een inkijkje in onze werkwijze te geven, lichten we in deze blog toe hoe we in 5 stappen jouw best passende financiering vinden.

Stap 1: Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij Vaes Finance begint het proces van het financieren van je nieuwbouwwoning met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je de kans om je financiële situatie te bespreken en je wensen en doelen met betrekking tot de hypotheek te delen; onze deskundige adviseurs bieden een luisterend oor. Dit eerste contact legt de basis voor een vertrouwde samenwerking.

Stap 2: Selectie van aanbieders

Wij nemen de tijd om grondig onderzoek te doen naar meer dan 25 geldverstrekkers om de beste match voor jou te vinden. Hierbij houden we rekening met de ingebrachte wensen en doelen die tijdens de kennismaking zijn besproken. Door een uitgebreide selectie van aanbieders vinden we altijd een hypotheek die perfect aansluit bij jouw financiële behoeften en toekomstplannen.

Stap 3: Onafhankelijk advies

Als onafhankelijke financieel adviseur vergelijkt Vaes Finance de voorstellen van verschillende geldverstrekkers. In een vervolggesprek bespreken we deze uitvoerig met jou. Zo nemen we uitgebreid de tijd om samen de voor- en nadelen van elk voorstel te analyseren, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Zo hopen we je een helder inzicht te geven in de mogelijkheden, waarna we je begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Stap 4: Maatwerk oplossingen

Elke situatie is uniek, daarom streven we bij Vaes Finance naar maatwerkoplossingen. Of je nu als starter wilt investeren in een eigen woning, als jong gezin een fijne plek zoekt voor een nieuwe levensfase, of als senioren comfortabel wilt genieten van je pensioen. We begrijpen dat geen enkele hypotheek hetzelfde is en dat jouw financiële situatie specifieke aandacht en zorg vereist. Door nauw samen te werken en goed naar je te luisteren, vinden we een financiering op maat die perfect aansluit bij jouw levensfase. Soms is dat onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor, en soms via een belletje in de auto onderweg naar je volgende afspraak – wat jou het beste uitkomt!

Stap 5: Nazorg

Gedurende het hele proces hebben we regelmatig contact, zodat je te allen tijde op de hoogte bent van de status van het financieringstraject. Maar, onze samenwerking stopt niet zodra de financiering rond is. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het aanpassen van de hypotheek of het bieden van ondersteuning bij veranderingen in je financiële situatie, we staan altijd voor je klaar. We zijn slechts een telefoontje van je verwijderd.

Advies van een onafhankelijk adviseur

Ben je benieuwd wat Vaes Finance voor jou en jouw specifieke situatie kan betekenen, of wil je direct een vrijblijvende kennismaking plannen? We staan klaar om je te ondersteunen bij al je vragen rondom de financiering van je nieuwbouwwoning. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze ervaren adviseurs!


Dutch Mortgage Specialist Dutch Mortgage Specialist