Hoe ziet een kennismakingsgesprek met een financieel adviseur eruit?

Een belangrijke stap richting het realiseren van je droomwoning is het eerste kennismakingsgesprek met een financieel adviseur. Hoe zo’n kennismaking bij Vaes Finance eruitziet, vertellen we je graag in deze blog! 

Hoe ziet een kennismakingsgesprek met een financieel adviseur eruit?

Vrijblijvend en kosteloos

Bij Vaes Finance is de eerste kennismaking altijd vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek willen we jou leren kennen, jouw verhaal aanhoren en ontdekken hoe we je kunnen helpen om jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Je bent helemaal vrij om te kiezen met wie je in zee gaat, na de kennismaking zit je dus nog nergens aan vast – wel zo fijn!  

Een goede voorbereiding

Voorafgaand aan de kennismaking sturen we je een korte vragenlijst, zodat we ons allebei kunnen voorbereiden op het gesprek. Op deze manier krijgen wij alvast inzicht in diverse aspecten van jouw privé leven, waaronder je inkomsten, uitgaven en woonsituatie. Maar ook of je in loondienst bent of als zzp’er werkt, en of je wellicht al een koopwoning bezit of juist nog huurt. Dit geeft ons de kans om al wat voorwerk te doen om je tijdens het gesprek zo goed mogelijk te informeren op basis van jouw specifieke situatie.

Het verloop van de afspraak

Het kennismakingsgesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een digitale kennismaking middels een videocall, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijke ontmoeting. En als je het fijn vindt, kunnen we zelfs bij jou thuis langskomen. Tijdens het gesprek nemen we ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden voor een hypotheek te bespreken. We streven ernaar om je een duidelijk beeld te geven van je financiële mogelijkheden, zodat je met vertrouwen op zoek kunt gaan naar je nieuwe droomhuis.

Over Vaes Finance

Bij Vaes Finance adviseren en bemiddelen wij bij jouw hypotheek, verzekering of pensioen. Wij combineren onze professionaliteit met menselijkheid. Zo worden ingewikkelde zaken als hypotheken en pensioenen gemakkelijker. “Ons advies is altijd onafhankelijk, eerlijk en bovenal duidelijk!”, aldus Chris Vaes. Daarnaast wordt onze dienstverlening beoordeeld met een 9,9 gemiddeld (score en reviews Advieskeuze.nl). 

Wij geven advies bij:

  • Aankoop van een nieuwe woning
  • Einde van een rentecontract
  • Oversluiten van je hypotheek
  • Verhogen van je hypotheek
  • Verduurzamen van je woning
  • Particuliere en zakelijke verzekeringen
  • Vermogensopbouw

Advies van een onafhankelijk adviseur

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met een van onze deskundige adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het verwezenlijken van jouw woondromen of het verzekeren van jouw toekomst!


Dutch Mortgage Specialist Dutch Mortgage Specialist